derondeprins.nl

Genieten in een van de Nederlandse vakantiehuizen

Italië, Spanje, Kroatië en Frankrijk. Het zijn populaire vakantiebestemmingen voor Nederlanders. En eigenlijk wordt ons eigen land daarmee wel eens wat tekort gedaan. Want ook Nederland heeft erg veel moois te bieden, zeker ook het grensgebied met Duitsland en België. Uit in eigen land en een uitstapje naar een van onze buurlanden? Prima idee voor een leuke vakantie en daarom zeker aan te raden om dit in je achterhoofd te houden.

Wat betreft vakantiehuizen heb je in ons land erg veel te bieden

In ons land heb je echt wat te kiezen als het gaat om vakantiehuizen. je hebt ze letterlijk en figuurlijk heel groot en een klein. Soms mag jij zelfs jouw huisdier meenemen en in bepaalde vakantiehuizen in ons land baad je letterlijk in luxe in de vorm van bijvoorbeeld een sauna of een whirlpool.  Je kunt kiezen voor vakantiehuizen Nederland  op een park. Vaak is er voor de kinderen dan een zwembad en een speeltuin; terwijl de huizen die je huurt over alle gemakken beschikken die je thuis ook bij de hand hebt.

Keulen is prima met de auto te bereiken

Boek je nou een van de vakantiehuizen langs de grensstreek met Duitsland, dan zou je kunnen overwegen om zeker eens een bezoek aan Keulen te brengen. Hotels Keulen zijn er voldoende, want als je alles wat Keulen zo leuk maakt wilt zien, dan red jij het echt niet in een dag.Keulen is prima met de auto bereikbaar en het is gewoon een mooie stad om te bezoeken. 

De leukste uitjes in de prachtige Duitse stad

Ben je in Keulen, breng dan een bezoek aan Altstadt, het historische deel van de stad en de oudste wijk van Keulen. Je kunt op verschillende plaatsen genieten van een prachtige uitzicht over de historische stad.  Ook interessant is de Hohenzollernbrucke, de spoorbrug in Keulen over de Rijn.  Bijzonder de moeite waard is ook Museum Ludwig, een museum vol met moderne en hedendaagse kunst. Een van de leukste wijken van de stad is overigens wel het Belgische Vertel, terwijl ook het farina Haus het bezoeken meer dan waard is. 

Niet alles wat van ver komt is lekkerder

Of je nou kiest voor een vakantiehuis in eigen land met een uitstapje naar Keulen; je zult ontdekken dat eigen land en de ons omringend elanden gewoon heel erg veel moois te bieden heeft. Niet alles wat van ver komt is lekkerder dan wat je zelf al in huis hebt. 

 

Mobiele versie afsluiten