Al is het voor mannen heel anders dan bij de meeste vrouwen, zijn schoenen altijd een belangrijk onderdeel van iedere outfit. Een mooi paar herenschoenen is idealiter te combineren met zowel sportieve als formele outfits, omdat mannen vaak aan een paar genoeg hebben en toch meestal iets minder gevoel hebben voor wat wel en niet goed te combineren is dan veel vrouwen. Die staan bekend om hun duizenden paren schoenen in alle kleuren en stijlen, terwijl veel mannen vaak niet meer dan twee paar herenschoenen hebben: één sportief en één formeler. Maar ook onder de herenschoenen is er veel variatie mogelijk!

Een nieuw paar herenschoenen

In herenmode is vaak veel minder variatie verkrijgbaar dan voor vrouwen. Dit omdat er een idee heerst dat mannen geen of weinig waarde hechten aan hun uiterlijk. Maar ook voor mannen zijn er veel meer leuke stijlen dan je misschien denkt. Kijk dus eens goed naar jouw kleding- en schoenenkast. Is het misschien tijd voor een nieuw paar herenschoenen? Een mooi nieuw paar in de kast kan wonderen betekenen voor jouw stijl. Nieuwe opties in combineren laten je voelen als een hele nieuwe man!

Soorten en stijlen herenschoenen

Sportieve sneakers, nette gespschoenen, casual chic veterschoenen of stoere, stuggere outdoor boots. Herenschoenen die goed gevoerd zijn voor de winter, of lekker speelse zomersneakers; een paar nette herenschoenen voor die bruiloft of leuke stijlvolle schoenen die nét wat anders zijn zodat jij karakter uit kan stralen met je kleding. Het is allemaal mogelijk, en er zijn nog veel meer opties dan je misschien denkt!

Eigenlijk heeft iedere man bepaalde essentials in herenschoenen nodig: een goed paar sneakers. Sportschoenen om op te hardlopen of casual gympen, maar in ieder geval iets wat sportiviteit uitstraalt voor onder een casual outfit. Dan nog een paar nette schoenen voor onder je smoking, of om een spijkerbroek net wat netter te maken voor een semi-formeel evenement. En dan, afhankelijk van jouw stijl, nog één mooi paar schoenen wat echt bij jou past. Zoals stoere buiten boots, comfortabele instappers, of leuke veterschoenen of laarzen. Zo kun je individualiteit uitstralen met een paar echte essentials achter de hand. Met deze collectie van key herenschoenen heb jij als man voor elke outfit iets geschikts. Als je zorgt dat je een mooie klassieke kleur kiest en een goed merkt selecteert wat bij jouw wensen past en duurzaam is, hoef je voorlopig niet opnieuw te shoppen!