Heb jij tijdelijk een auto nodig voor je werk of gewoon voor jezelf? Dan kun je gemakkelijk een shortlease zakelijk of een shortlease prive aanvragen. Hiermee kun je dus voor een korte periode een auto huren. Je kunt al voor een maand een auto huren. Hoe ideaal klinkt dat? 

shortlease zakelijk

Heb jij een onderneming en wil jij graag een auto huren? Dan is de shortlease zakelijk een mooie deal. Je kunt wel kiezen uit meer dan duizend verschillende auto’s. Aansluitend op de behoeften en eisen van jouw onderneming kun je dus ook een passende auto huren. Heb jij een auto nodig waarmee je goederen kunt vervoeren? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een transporter. Heb jij binnenkort visite van zakelijke partners? Ook dan kun je gemakkelijk een auto huren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een luxe auto, deze zal de imago van jouw bedrijf doen laten stijgen. Hiernaast kun je ook kiezen voor een auto die jou gemakkelijk van a naar b brengt. Je kunt een shortlease zakelijk al afsluiten voor €360 per maand. Hoe luxer de auto, hoe hoger het bedrag. Hierdoor is het haast niet vreemd dat het bedrag wel kan oplopen tot €2000 per maand. 

shortlease prive

Ook voor eigen gebruik kun je een auto huren. Hierbij is er dan sprake van shortlease prive. Je kunt dan voor een korte periode een auto huren voor eigen gebruik. Heb jij een binnenkort een feest, bruiloft of wil je simpelweg een paar dagen weg, maar heb jij geen auto? Maak je geen zorgen, want je kunt al voor €440 per maand een auto huren. Het is vrij makkelijk om een auto te huren. Je hebt een brede aanbod van meer dan duizend auto’s. Stel dat u een luxe auto nodig hebt voor een bruiloft of een feest. U zult al snel onnodig veel geld betalen aan een normale lease auto, omdat je dan een contract van meer dan een maand krijgt. Echter is het soms ook cruciaal om een auto te kunnen huren voor een kortere periode. Hierbij krijg je dan ook te maken met shortlease prive. Net zoals bij shortlease zakelijk kun je dus een auto kiezen voor een kortere periode. Dit is natuurlijk erg handig. 

Hoe? 

Je kunt heel simpel en makkelijk een shortlease zakelijk of een shortlease prive auto huren. In principe kies je de auto die je graag wilt huren. Hierna geef je aan hoeveel maanden jij deze nodig hebt en hoeveel kilometers je gemiddeld wilt rijden per maand. Nadat je als laatst je eigen gegevens hebt genoteerd, krijg je binnen enkele uren een offerte. Hierna kun je de auto al binnen 24 uur voor je deur zien. Hoe geweldig klinkt dat? Onnodig veel geld voor een auto voor een korte periode is verleden tijd. Het kan allemaal wat makkelijker!