Het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur! Dat betekent dat het hoog tijd is om nieuwe spullen in te slaan. Tekst- en opdrachtboeken, een agenda en natuurlijk een nieuwe rugzak. Tenminste, als je oude tas niet langer voldoet. Door de decennia heen is er één rugzakken merk die (bijna) altijd de meest populaire is geweest. En dat is de Eastpak rugzak!

In dit blogartikel van De Ronde Prins kun je lezen waarom de tassen van Eastpak zo populair zijn. En waarom het ook voor het aankomende schooljaar hoogstwaarschijnlijk weer een uitstekende keuze zal zijn.

De ideale rugzak voor naar school

De Eastpak rugzak is ideaal voor diverse activiteiten. Voor naar school is het natuurlijk al jaren één van de favoriete tassen! Dat komt voornamelijk door de kwaliteit van de tas en de ruimte die deze biedt. De standaard Eastpak rugzak heeft namelijk een capaciteit van 24 liter. Daar passen sowieso de meeste schoolboeken wel in! Een bijkomend voordeel van de Eastpak (of Lastpak, zoals deze op middelbare scholen vaak bekend staat) is de compacte vorm. Van binnen is de tas vele malen ruimer dan deze van buiten doet vermoeden.

Er zijn Eastpak rugzakken voor studie, sport, reizen en voor laptops. Voor elke activiteit kun je dus wel een geschikte Eastpak rugzak vinden!

Een Eastpak rugzak voor het leger?

Wist je dat de eerste Eastpak rugzakken speciaal zijn ontwikkeld voor het Amerikaanse leger? De stevigheid en de functionaliteit van de tassen vinden hier duidelijk hun oorsprong. Dankzij de stevigheid en de kwaliteit van de tas kun je er ook vele jaren mee vooruit. Eastpak zelf is zelfs zo overtuigd van de kwaliteit van hun tassen, dat ze in 1984 hebben besloten om 30 jaar garantie op hun rugzakken te geven. Die garantie krijg je ook vandaag de dag nog altijd wanneer je een nieuwe Eastpak rugzak aanschaft.

Ahead of the (back)pack

Het Amerikaanse Eastpak was één van de eerste grote merken die experimenteerde met felle kleuren en bijzondere patronen. Dat heeft ze uiteraard geen windeieren gelegd. Ook de moderne Eastpak rugzakken kun je nog altijd verkrijgen in talloze gave kleuren. Jouw favoriete kleur of print kun je dus altijd vinden! Dat betekent eindeloos combineren.

Zo kun je voor jouw schooltas dus heel eenvoudig functioneel combineren met het gave uiterlijk en de stevige kwaliteit van Eastpak. Het minimalistische uiterlijk zorgt voor een tijdloos product. En mede dankzij de garantie van 30 jaar kun je er ook zo goed als tijdloos van genieten!