Als je een bedrijf hebt moet je natuurlijk ook reclame maken. En wat is er beter dan een beachvlag? Je kunt de vlaggen personaliseren door ze te bedrukken met je bedrijfslogo of een leuke slogan. Zo kan je beachvlaggen bedrukken met je bedrijfslogo, een slogan of iets anders. Ik geef je wat tips, zodat je snel aan de slag kunt met beachvlaggen bedrukken voor je bedrijf.

Waarom een beachvlag?

Beachvlaggen zijn hip! Beachvlaggen kan je overal neerzetten zoals bij een standje op een beurs, op het strand, op toernooien, evenementen voor de deur van je bedrijf of ergens anders naar keuze. Een beachvlag is een voordelig reclamemiddel, die daarnaast een mooie blikvanger is. Of je hem nu op een sport- of bedrijfsterrein, aan het strand of in een stadscentrum, aan een tankstation of voor je shop plaatst, met deze outdoor vlag springt je boodschap meteen in het oog!

Je reclameboodschap komt het beste over wegens de volgende redenen:

  • Optimale zichtbaarheid op een evenement;
  • Maximale ruimte voor je boodschap;
  • Mogelijkheid tot dubbelzijdige bedrukking;
  • Makkelijke plaatsing en eenvoudige vlagwissel;
  • Licht, compact en geleverd in handige draagtas (optioneel);
  • Duurzame materialen.

Allerlei redenen dus om snel over te gaan tot beachvlaggen bedrukken als ultiem reclamemiddel voor jouw bedrijf!

Beachvlaggen bedrukken is simpel

Een beachvlag moet natuurlijk ook bedrukt worden. Een paar beachvlaggen bedrukken is heel erg simpel. Je kunt online een afbeelding bijvoegen en het bedrijf doet het beachvlaggen bedrukken voor je. Zo simpel is het dus! Kijk eens rond op het internet en laat een offerte opmaken zodat je zo snel mogelijk over kan gaan tot beachvlaggen bedrukken.

Deze mensen gingen je voor

Wat voor soort bedrijven laten beachvlaggen bedrukken? Zijn dat alleen jonge hippe bedrijven of doen meer formelere bedrijven ook aan beachvlaggen bedrukken? Er zijn vele bedrijven die je voor zijn gegaan. Denk maar eens aan banken, buitensportbedrijven, telecombedrijven, zzp’ers op een beurs, commerciële bedrijven en zelfs supermarkten! Allerlei soorten bedrijven doen aan beachvlaggen bedrukken, vooral om het zo’n betaalbaar en goed reclamemiddel is. Als je dus nog twijfelt of beachvlaggen bedurkken  wel bij jouw soort bedrijf past, kan ik je zeker geruststellen. Zowel zakelijk als meer vrijetijds-bedrijven gebruiken een beachvlag als reclamemiddel. Je hoeft alleen nog maar te bedenken wat je er op wil, je zoekt een bedrijf of je beachvlag te laten bedrukken, laat een offerte opmaken en klaar is Kees.

Zo weet je zeker dat jouw bedrijf eruit springt en werf je nieuwe klanten!