Mens mode voor de zomer 2021 staat op het punt om heet te worden. Weve kreeg de beste ontwerpers en bracht hun nieuwste geuren en trends uit. Ze brengen hun nieuwe veer collecties naar buiten met verse kleuren en patronen. In deze blog werpen we als het ware een “sneak peek” bij enkele van de nieuwste aankomende stijlen die zeker een grote hit zijn deze zomer. Elk van deze typen zullen we individueel behandelen. Wil je meer leren over de zomerse stijlen voor heren 2021, lees dan deze blog! 

Bijgesneden jassen

We beginnen bij de jassen mannen. Het coole bijgesneden jack heeft dit seizoen een comeback gemaakt. Het is een stijlvolle optie voor zowel vrouwen als mannen die er slim uit willen en relaxed, hetzelfde. Het gewas ontwerp knuffelt het lichaam en is gemaakt van lichtgewicht materialen die een cool, maar toch troostend gevoel geven. Leuke bijgesneden jassen met unieke prints zullen echt de aandacht van mensen krijgen. Veel mensen kennen dit type jas ook wel als de bodywarmer heren. Toch is dit iets nieuws! 

Trenchcoats

Een nieuwe generatie stijlvolle trenchcoats is ontstaan met een moderne twist. Trenchcoats zijn altijd als een beetje ouderwets beschouwd, maar ze hebben de afgelopen jaren een echte comeback gemaakt dankzij nieuwe silhouetten en aantrekkelijke stoffen. Zoek naar kleuren zoals Khaki of donkergroen met geribbelde snijwonden en probeer ze met een blazer, shirt of zelfs een riem. Ze zijn absoluut onder de must-haves van het seizoen.

Smart casual

Deze jaren gaat er een nieuwe stijl de wereld over. Het gaat over het combineren van comfort en bruikbaarheid. Zorg ervoor dat u op zoek bent naar stukken met goedsluitende stoffen, zoals katoen en wol voor dagelijkse slijtage en leer voor meer formele gelegenheden. Kies voor de wintermaanden voor warmwat-weefsels zoals wol en kasjmier. Coole, ademend stoffen zijn ook populair voor zowel zomer- als winterkleding.

Conclusie 

Deze zomer, zijn cruciaal om een goed greep te hebben van trends die tot de herfst onopgemerkt kunnen blijven. Als je aan de veilige kant wilt zijn, koppelt u een tijdloos kledingstuk met een nieuwe trend. Je moet ook in het juiste schoeisel investeren, omdat trends in schoeisel het hele jaar door de neiging hebben om te veranderen. Schoenen kunnen zo vaak als kleding worden bijgewerkt. Het belangrijkste om te onthouden bij het bijwerken van je herfst kast, is dat de basis altijd in stijl moeten zijn. Als u bij neutrale kleuren blijft, volgens de trends. Voor zover schoenen gaan, kies dan een comfortabel paar dat werkt met de rest van je outfit. Blijf weg van luide, kleur gerichte schoenen en opt in plaats daarvan voor gedempte, neutraal gekleurde lederen laarzen en loafers. Deze tijdloze stukken kunnen je een gepolijste uitstraling geven zonder agressief te zijn.